2011-12-02 08:30:16• hírek • Astronet.ro

Napi Horoszkóp - Szűz - ne csak a saját álláspontjához ragaszkodjon

Napi horoszkóp december 2.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még önnek is meg kell tanulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Rosszul indul ez a reggel, folytonos kapkodással, idegeskedéssel. Úgy látszik, egy kissé babonás hangulatban is van, ami nem véletlen. Valahogy semmi nem sikerül úgy, ahogy eltervezte. Jobb nem is tervezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha tehetné, ma ki sem mozdulna otthonából, és a négy fal biztonságában pihenné ki fáradalmait. Ám a munkát, úgy tűnik, ma még nem kerülheti el. Valakinek a kitartás az egyetlen megoldás és legfőbb erény.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha a jobb szervezés és a hibák elkerülése végett, végre pontos listát vezetne tevékenységéről. A pontosság nagy erény!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ahelyett, hogy a tegnapi vétkét igyekezne helyrehozni, ma valahogy még jobban belegabalyodik a viszálykodásba. Ideje lenne, ha tudomásul venné a tényeket, és nem csak a saját vélekedéséhez ragaszkodna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást. Az efféle megátalkodottsággal csak azt éri el, hogy épp akikre számítana, azok fognak eltávolodni öntől. Hallgasson a kedvesére is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma minden azon áll, vagy bukik, hogy az elmúlt időben mennyire volt pontos és kielégítő a munkája. Ha jól, ha rosszul végezte dolgát, a mai nap ennek ellenértékét mutathatja meg. Az elkeseredés helyett, változtasson inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Igyekezzen ma személyiségének rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így sikerül felülemelkednie a válságos helyzeteken, és estére már sokkal jobban fogja érezni magát, mint a nap kezdetén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap a lazább életfelfogású Nyilasoknak kedvez. Ha ön nem az a görcsölős fajta, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt könnyeden vesz, akkor még a nehézségeket is a javára fordíthatja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, melyek már hosszabb ideje nyomasztólag hatottak önre. Végre megtalálja az óhajtott nyugalmat az életében. Az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal, vagy barátnővel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma, úgy látszik, jótékony kedvében van. Talán valamilyen régi tette miatt érez bűntudatot, és ezért érzi szükségességét annak, hogy valakin, vagy valakiken segítsen. Jó tett helyébe jót várj; a nemes tett sosem marad jutalom nélkül!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szívesen tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit tenniük, de folyton megpróbálják önre hárítani a nehezét. Ne hagyja, hogy kihasználják!

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: